The Hinsdale Haunting

I mitten av 70-talet flyttade Clara och Phil Dandy med barn in i ett hundraårigt gammalt landsortsställe i Hinsdale, New York i USA.

En kort tid efter inflyttningen började familjemedlemmarna se och uppleva oförklarliga händelser i bostadshuset och i skogen utanför.

Sonen Mike såg tillsammans med några vänner vad de trodde var en jägare som de följde efter in i skogen, men när de väl sprang ikapp mannen var han oförklarligt försvunnen.

Clara upplevde oförklarliga ljudfenomen som om människor mässade sånger inne i skogen.

Familjen fick uppleva hur föremål flyttades, dörrar smällde igen, spöklika skepnader som vandrade runt i rummen och i omgivningarna utanför och såg energi Orber. Flera av familjemedlemmarna fick också uppleva hur oförklarliga brännsår uppstod på kroppen och kände sig flera gånger attackerade av illasinnade väsen.

hinsdale

Hinsdale huset 1970-talet. Clara Miller foto.

Familjen blev mer och mer desperat och försökte få hjälp av sin lokala präst, Rev. Alphonsus Trabold tillsammans med dåtidens kända medium Alex Tanous. Tillsammans gjorde de upprepade försök att hjälpa familjen att bli fri från från de skräckinjagande upplevelserna på gården. Men fann slutligen ingen annan utväg än att flytta eller gå under..

Rod Serling

"There is nothing in the dark that isn't there when the lights are on."

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:hellobye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
more...