Mabel – Spöket i Skafferiet

Det kan inledningsvis låta lite lustigt, men under 2007 började en användare på youtube lägga upp videos om ett spöke som tycktes hemsöka hans skafferi.

Mannen bodde vid tillfället i ett hus i Kalifornien tillsammans med hustru och barn. Från början var det bara mannen som fattat misstankar över att något konstigt tycktes hända varje natt i hans kök då skafferidörren hittades öppnad varje morgon. För att komma till insikt om vad pågick bestämde han sig för att sätta upp en kamera och filma över natten.

Filmen tycks visa att fenomenet uppstår varje natt kl. 12:34. Det hela skulle kanske ha förblivit en märklig kuriositet, men av nyfikenhet bestämde sig mannen för att se vad som hände om han låste skafferidörren en natt då spöket ville komma ut; och det var då som händelserna tog en mörk vändning.

mabel

Familjens sjuåriga dotter Arianna började få besök av en ‘flicka’ som hon sa kallade sig själv för Mabel. Mabel tycktes också angelägen om att få kontakt med Arianna vilket ytterligare skrämde upp hennes föräldrar. Efter att pappan filmat en skepnad i närheten av dottern bestämde sig familjen för att flytta.

Mabel verkade ta nyheten om flytten mycket negativt och familjen vaknade sedan varje natt till ljudet av högljutt gråt. Händelserna eskalerade snabbt och efter att ha filmat hur en mörk hotfull skepnad tycktes stå och stirra mot kameran i en korridor flydde familjen från huset nästa dag.

mabel2

Se dokumentären nedan om The Pantry Ghost. Originalfilmerna fick miljontals besökare världen över att debattera om fenomenen var äkta eller om det handlade om en utomordentligt välgjord hoax.

Även idag tycks ingen ha debunkat händelserna, huset med dess skafferi har också flitigt besökts av spökjägare på jakt efter sanningen. En del av dem säger sig själva ha bevittnat hur skafferiet öppnat sig, varje natt kl. 12:34.

Rod Serling

"There is nothing in the dark that isn't there when the lights are on."

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:hellobye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
more...