Bli bättre på att uppmärksamma det paranormala

För en del är det bara en fråga om att lära sig stänga av men för många som vill komma i kontakt eller lära sig se och utforska det okända, så kan det vara en klurig sak att lära sig se.

Till skillnad från många new-age gurus som nöjer sig med att berätta att alla kan lära sig se och uppleva det paranormala så anser vi att alla kan lära sig att se – men endast ett fåtal blir riktigt duktiga. Bli dock inte nedslagen om du har svårigheter, med övning så upplever de flesta goda resultat.

Det är dock viktigt att först fundera allvarligt på vad du försöker åstadkomma.

Om du egentligen är rädd för spöken och det okända så skall vi inte förmildra det du står inför: Om du egentligen inte vill se spöken men av någon anledning ändå tycker detta är intressant så fundera länge och väl över om detta är rätt väg för dig. Det är nämligen så att när du väl lär dig se så kommer du aldrig att glömma det som händer.

Råd till nybörjaren

Rena kroppen

Vi har massor av gifter i våra kroppar som gör det närmast omöjligt att se någonting paranormalt. Den fysiska kontakten till vårt upplevelsecentra sker via tallkottkörteln i hjärnan och denna är väldigt känslig för giftet Fluor.  Om du t ex använder fluorberikad tandkräm så sluta genast och välj en annan icke-giftig variant. Inga undantag – detta är absolut det viktigaste rådet vi kan ge.

Ät i övrigt normalt hälsosamt och undvik artificiella sötningsmedel (aspartam, neotam o s v), överdrivet drog/medicin bruk och MSG (Natriumglutamat). Den värsta fienden är fluor och därefter kommer sötningsmedel. Blir du fri från de första två så är du nästan i mål. Kan du så undvik eller minska ner de nästkommande ämnena också.

Fokusering

Vi är överdrivet mentalt splittrade i vår västerländska kultur. Försök sitta en kväll i tystnad utan att göra något alls så kommer du uppleva hur svårt det känns.. En splittrad/ofokuserad uppmärksamhet gör det mycket svårt att uppleva något paranormalt.

Försök därför att minska ner på distraherande element i ditt liv och öva din koncentration.

Avslappning

På samma vis som vi är överdrivet ofokuserade så befinner vi oss nästan hela tiden i den mentala-överväxeln. Kan du inte konsten att slappna av och tömma tankarna så kommer du varken se eller uppleva något utöver det vanliga. Pröva meditation, yoga eller martial arts. Alla dessa tekniker hjälper väldigt bra!

Intention

För att kunna se så måste du göra dig redo att se. Träna ditt sinne genom att bestämma dig redan nu för att du vill se det paranormala. Känner du tvivel så måste du först övervinna dessa hinder, du kommer inte att uppleva något speciellt så länge du själv håller dig tillbaka.

Med hjälp av dessa enkla råd så kommer de flesta att inom några veckor uppleva något utöver det normala.. Lycka till.

Peter

I ingen speciell ordning, peter är bland annat intresserad av natur, internet, mystik, shamanism, poesi, andlighet, omvärlden, samhällsfrågor, hälsa, behandling, alternativa behandlingar, nutiden, humor, skrivande, språk, historia m m..

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:hellobye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
more...