Att andas rätt

Att kunna andas rätt är utomordentligt viktigt för att ha ett välbefinnande. Är andningen ytligt eller ansträngd så lagrar vi upp massor av energi och spänningar som skapar stress och till slut gör oss sjuka.

Andningen är också en direkt upplevelsemässig kontakt med det gudomliga och är en kanal till det högre jaget. Andningen är en vågrörelse som centrerar och balanserar hela vår energi. Att andas rätt är också helt viktigt för att höja vår energi / prana / kundalini / Chi etc. Det är en mycket bra väg till ökat välbefinnande, bättre hälsa och ett energirikare liv.

Andas avslappnat

Den normala andningen är en medveten, koncentrerad och avslappnad andning. I vår jäktiga värld så är det mer än någonsin viktigt att andas rätt. Öva regelbundet när du är ostörd tills det blir en naturlig process och du automatiskt också lär dig göra det när du upplever en stressig situation.

Eld Andning

En annan andningstyp och en mer avancerad andning kallas Eld Andning eller Breath of Fire. Den här andningen bör göras max 3 minuter i taget och i början så skall du inte göra det mer än en gång per dag. Känn efter hur din kropp känns och låt din inre känsla leda dig på din väg.

Genom att göra de här väldigt enkla övningarna så skapar du en perfekt och mycket kraftfull grund för ditt eget välbefinnande. Gör det kontinuerligt och se hur det påverkar dig.

Peter

I ingen speciell ordning, peter är bland annat intresserad av natur, internet, mystik, shamanism, poesi, andlighet, omvärlden, samhällsfrågor, hälsa, behandling, alternativa behandlingar, nutiden, humor, skrivande, språk, historia m m..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

:hellobye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
more...